WMS Systeem

 

 

WMS systeem: dé perfecte oplossing voor uw logistieke proces!


Een groot deel van de winst van een webshop gaat verloren door inefficiënte logistiek en slecht voorraadbeheer. Grotere logistieke organisaties behouden hun rendement door professionele warehouse management software. 


Het is voor webshops verstandig om ook te werken met een professioneel WMS systeem zodat ze overzicht krijgen en behouden op de logistieke processen. Ter ondersteuning van het logistieke proces heeft Realtime Solutions Warehouse-Online ontwikkeld, een applicatie speciaal voor kleine tot middelgrote webshops. Met Warehouse-Online verbetert u het rendement van uw online onderneming, verwerkt u de voorraad op uw smartphone, heeft u altijd inzicht in uw voorraadbeheer en is de voorraad in uw webshop altijd actueel!  

       Wat is een WMS                  Systeem?


WMS staat voor Warehouse Management Systeem oftewel magazijnbeheersysteem. Het systeem biedt ondersteuning bij uw magazijn- inslag, opslag en uitslag. Simpel gezegd, een webshop hoeft niet meer terug te vallen op bijvoorbeeld een kaartenbak, spreadsheet op een computer of de informatie die opgeslagen is in het hoofd van de medewerkers. Het gehele logistieke proces wordt gedigitaliseerd waarmee u veel fouten kan voorkomen. U kunt bijvoorbeeld voorkomen dat u de verkeerde artikelen verstuurd, want ons WMS systeem met barcodescanning onthoudt precies waar de juiste producten liggen. Als u dan per ongeluk de verkeerde producten scant, krijgt u hier een melding van.
 

 Een WMS speciaal voor              webshops


Het WMS van Realtime Solutions is opgebouwd uit kleine bouwblokjes die per klant gemakkelijk geconfigureerd kunnen worden. Voor kleine webshops hebben we met een aantal van die bouwblokjes een WMS app gebouwd. Warehouse-Online kan uit de ‘cloud’ bediend worden met een smartphone. De Warehouse-Online app zorgt ervoor dat webshopeigenaren geen dure handterminal hoeven aan te schaffen. De app beschikt over basis WMS-functionaliteiten zoals het af- en bijboeken van producten, orderpicken en het inventariseren van voorraad. Ook het inscannen van een barcode gaat eenvoudig met uw smartphone. Warehouse-Online heeft koppelingen met alle Content Management Systemen zoals Magento en WordPress.

      De voordelen van           Warehouse-Online


Wij zetten graag de voordelen van Warehouse-Online op een rijtje:

  • Papierloos werken in het magazijn
  • Voorraad gesynchroniseerd
  • Koppeling met vervoerders zoals PostNL en DPD
  • Snel starten met automatiseren van uw logistieke proces
  • Schaalbaar naar grote volumes