Slimme orderverwerking voor webshops!

Als webshopeigenaar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk orders versturen. Orderverwerking moet efficiĆ«nt en secuur gebeuren. Het is daarom van groot belang dat u uw orderverwerkingsproces optimaliseert.

Met de professionele app van Warehouse-Online optimaliseert u het verwerken en verzenden van orders. Warehouse-Online is een gemakkelijk systeem en speciaal ontwikkeld voor kleine tot middelgrote webshops.

Uw orderverwerking geautomatiseerd

Veel webshopeigenaren verwerken handmatig de orders. Doordat de orderverwerking handmatig verloopt bent u hier veel tijd aan kwijt. Daarnaast maakt u gemakkelijk fouten wanneer u alle ordergegevens handmatig moet invoeren.

Het orderverwerkingsproces kunt u automatiseren door gebruik te maken van een Warehouse Management Systeem zoals Warehouse-Online. Wanneer u het proces automatiseert zult u merken dat het minder tijd kost en dat de orders foutloos verwerkt worden. Met Warehouse-Online beheert u gemakkelijk de orderstroom vanuit de app op uw smartphone of tablet. Daarnaast kunt u gebruiken maken van onze portal waardoor u altijd inzicht heeft in alle orders en transacties.

Direct verzendlabels printen

Nadat u de order heeft verwerkt en gecontroleerd, kunt u eenvoudig met de Warehouse-Online app het verzendlabel printen. De pakbon en het verzendlabel kunnen met eigen logo en naam worden geprint. De gekoppelde printen drukt automatisch het juiste label die aan de order is gekoppeld. U hoeft dus niet handmatig de gegevens van de klant in te voeren en het verzendlabel te printen. Het is een geheel geautomatiseerd proces waardoor de orderverwerking versneld wordt. Warehouse-Online heeft integraties met de meest bekende vervoerders zoals PostNL, DPD en DHL. Uw pakket is snel klaar voor verzending. Kortom, zo gemakkelijk kan het verwerken en versturen van orders zijn!

Wilt u meer weten over Warehouse-Online?

Warehouse-Online is een app ontwikkelt door Realtime Solutions. Realtime Solutions bouwt al meer dan 10 jaar logistieke oplossingen in de cloud. Wilt u uw orderverwerking optimaliseren? Met Warehouse-Online heeft u alles digitaal en snel op orde.

Neem contact met ons op voor meer informatie.