Skip to content

FLEXIBEL EN BETAALBAAR

Je magazijn beheren als een multinational, zonder het prijskaartje

Ons Warehouse Management Systeem is betaalbaar, krachtig, en flexibel ontworpen om aan de behoeften van elk bedrijf te voldoen, van start-ups tot gevestigde ondernemingen. Warehouse Online integreert met bestaande ERP systemen, webshops, vervoerders, etc. en verdient zichzelf terug door logsitieke optimalisatie.

Hero image
MamaLoes
Allegion
Kleertjes.com
KUBUS Sports
Snel starten
Snel starten
Snel een WMS? Warehouse Online is startklaar en eenvoudig te implementeren, zodat je direct kan beginnen.
Direct scannen
Direct scannen
Gebruik gerust je Android- of iOS-telefoon. Zo kun je vandaag al beginnen met scannen, zonder grote investering.
Modulair en flexibel
Modulair en flexibel
Alle vrijheid om de software aan te passen aan je processen, terwijl je alleen betaalt voor wat je nodig hebt.
Efficienter werken orderpicken

SNEL EN FOUTLOOS ORDERPICKEN

Werk efficiënter en voorkom verkeerde leveringen

Met Warehouse Online wordt het orderpicken nauwkeuriger en efficiënter. Door het scannen van barcodes wordt iedere pick geverifieerd en worden fouten direct ontdekt. Hiermee voorkom je ontevreden klanten én onnodige kosten door onjuiste leveringen.

Bovendien kun je in ons systeem de optimale looproutes instellen, zodat orderpickers niet meer van hot naar her lopen en sneller kunnen werken. Ook zijn er vele orderpickstrategieën beschikbaar, zodat in elke situatie de meest efficiënte werkwijze ingesteld kan worden.

Zoektijden zijn tot een absoluut minimum gereduceerd en de voorraadbetrouwbaarheid is gestegen. Ook kunnen we slimmer en efficiënter omgaan met de beschikbare ruimte in het magazijn."

kubus Sports black

EEN VOORRAAD DIE ALTIJD KLOPT

Bespaar tijd én geld met effectief voorraadbeheer

Inkooporders controleren en je voorraad inventariseren met papieren lijsten gaat, hoe nauwkeurig je ook werkt, bij iedereen wel eens fout. Met Warehouse Online scan je eenvoudig de barcodes van producten, zodat je zeker weet dat artikelnummers en hoeveelheden kloppen. Hiermee werk je niet alleen efficiënter, maar voorkom je ook dat je werkt met voorraden die niet kloppen of betaalt voor niet ontdekte manco’s.

En doordat je bij ons gratis een onbeperkt aantal gebruikers aanmaakt, voorkomen we dat meerdere mensen op één account werken. Hierdoor kun je achteraf altijd zien wie welke voorraadmutaties heeft doorgevoerd.

GEOPTIMALISEERDE MAGAZIJNINDELING

Haal het maximale uit je opslagruimte

Organiseer je magazijnindeling op een efficiënte manier met onze software. Het systeem biedt inzicht  in de locatie van artikelen en helpt je om snel lege plekken te vinden. 

Hierdoor ben je minder tijd kwijt aan het inruimen van ontvangen goederen, ook bij een hoge bezettingsgraad.

Optimaliseer magazijngebruik

NAADLOZE INTEGRATIES

Bespaar tijd met slimme koppelingen

Onze software integreert standaard met veel populaire ERP- en e-commerce-systemen. En wanneer er geen standaardkoppeling is, is integreren via onze API bijna altijd mogelijk! Hierdoor is dubbele invoer nooit meer nodig én weet je zeker dat je overal met dezelfde data werkt.

En doordat ons WMS met de systemen van vrijwel alle vervoerders te verbinden is, kun je automatisch verzendlabels printen en pakketten voormelden bij de vervoerder.

Integrations
Business Intelligence-1

BUSINESS INTELLIGENCE

Optimaliseer je logistieke processen met realtime inzichten

We bieden je de inzichten die je nodig hebt om je logistieke processen nóg soepeler te laten verlopen: van het analyseren van derving tot het volgen van je productiviteit, van het begrijpen van je bezettingsgraad tot het monitoren van je voorraadverloop.

Ons WMS zorgt ervoor dat elke transactie en voorraadmutatie richting jouw Business Intelligence-systeem wordt gestuurd, waardoor je een kristalhelder beeld krijgt van hoe je bedrijf presteert.

VEILIGE EN STABIELE HARDWARE

Werk zonder onderbrekingen & bescherm je data

Betrouwbaarheid en veiligheid staan bij ons altijd voorop, de juiste hardware speelt daarbij een cruciale rol. Daarom ondersteunen we alleen scanners waarvan zeker is dat ze perfect werken met ons WMS, zoals de Zebra MC3300, Honeywell CK65 en Datalogic Skorpio X5.

Daarnaast zorgt de (optionele) Warehouse Online WiFi Hub voor een stabiele en veilige verbinding, een onmisbare factor voor een soepel lopende operatie.

Ontdek wat Warehouse Online voor jouw magazijn kan betekenen.

Op zoek naar een cloud-gebaseerd, flexibel WMS dat meegroeit met jouw onderneming? Warehouse Online is betaalbaar voor starters en krachtig genoeg voor midden- en grootbedrijf.
Laten we verder praten!