Skip to content

Warehouse Online in het onderwijs

Warehouse Online wordt op diverse onderwijsinstellingen gebruikt om praktijklessen te ondersteunen. Opstarten kan snel door middel van de standaard Warehouse Online dataset welke hier specifiek voor ontwikkeld is. Steeds meer docenten durven het aan om samen met hun studenten te experimenteren en lessen door te ontwikkelen. Al deze gedreven docenten staan open voor het uitwisselen van kennis en ervaringen. Het is als collega-docent ook mogelijk om een van deze praktijkhallen te bezoeken.

Testimonials

Dit zeggen docenten

Lees de ervaringen van docenten die Warehouse Online gebruikt hebben in hun lessen.

 • Onderwijs wordt voor studenten echt véél interessanter omdat ze de opdrachten met een professioneel WMS moeten uitvoeren. De lesstof wordt ook steeds beter omdat er goed naar de input van docenten geluisterd wordt. Mijn voorbereidingstijd wordt tot een minimum beperkt en over het systeem hoef ik me geen zorgen te maken, dat staat 24*7 beschikbaar net als bij alle bedrijven die er mee werken.
  Jos Clee
  Portefeuille houder logistiek Summa College
 • Met minimale ondersteuning heb ik een cyclisch logistiek proces opgezet voor mijn VMBO leerlingen. In carouselvorm leren ze de grondbeginselen van de magazijn activiteiten en de administratie die daarachter schuilt. De praktisch ingestelde VMBO leerling ervaart direct hoe leuk logistiek kan zijn en ziet en voelt nu nog beter de aansluiting met een vervolgstudie of een logistieke baan in het bedrijfsleven.
  Erwin Heuvelmans
  Vakdocent VMBO Munikkenheide College
 • Het is voor ons als docenten mogelijk om een snel een lesprogramma van meerdere weken samen te stellen. Dit kan met de voor het VMBO-MBO en HBO beschikbare lessen die in de On-Line omgeving 24/7 altijd klaar staan. Ik als docent kan mijn logistieke kennis en ervaring makkelijker blenden met de opdrachten die de studenten zelf aan het onderzoeken zijn. De actuele en praktijkgerichte casuïstiek maakt het ook makkelijker om in te spelen op logistieke trends zoals blockchain en robotica. Alle lessen waarin ik Warehouse-Online inmiddels heb gebruikt hebben alleen maar meer lol opgeleverd voor en door studenten die naar meer vragen. De 5-6jes cultuur wordt door het gebruik van Warehouse-Online vanzelf doorbroken!
  Mark Dubbeld
  Docent logistiek ROC Tilburg
 • Ik heb vanaf dag één de Game ontwikkeling mogen meemaken en zie elke dag weer nieuwe kansen ontstaan. Dit is wat mij betreft een inmiddels bewezen manier om de brug te verbeteren tussen studenten, bedrijfsleven en onderwijs. Sterker nog, studenten hebben nu de mogelijkheid om hun kennis en innovaties direct te laten laten landen binnen het bedrijfsleven!
  Hedie van Heesch
  Docent Technische Bedrijfskunde Avans Hogeschool
 • Na een heldere en verfrissende introductie training heb ik met trots en veel plezier mijn eerste WMS Game sessie gegeven. Studenten waren positief verrast over de praktijk gerichtheid van de les en dat ze de eerste les al met hun eigen Smartphone konden gaan scannen. Er werd al uitgekeken naar de volgende lessen waarin we praktijkgericht zullen in gaan op het ontvangen en verplaatsen van voorraad, orderpicken, inventariseren en verzenden van goederen. Eindelijk logistieke praktijk met een werkend systeem in de les!!!
  Ysebrand Prins
  Docent logistiek Deltion College