Skip to content
FLEXIBEL EN BETAALBAAR

Een passend pakket voor élk bedrijf

Of je zelfstandig inventarisaties uitvoert met barcode scanning of met je team duizenden orders dagelijks afhandelt, Warehouse Online is je sleutel tot gestroomlijnde, efficiënte processen. Hieronder onze startklaar pakketten (prijspeil 2024). De pakketten kunnen naar wens worden uitgebreid. Niet zeker welk pakket past bij jouw behoeften? We adviseren je graag. Neem contact op voor advies op maat.

Basis

Perfect voor bedrijven die willen starten met voorraadbeheer via onze iOS- of Android-app. Met onze standaard uitrol, kun je morgen al starten met scannen. Wij helpen je om snel jouw producten, locaties en voorraad in te lezen. Ook handig als je alleen wilt inventariseren.

€102 / maand


Inclusief support bij het opstarten

Inclusief 1 smartphone licentie

Onbeperkt aantal gebruikers

Inclusief 1.000 SKU's

Import via Excel-upload

Export via Excel-download

Start trial
€ 260 opstartkosten

Plus

Alles uit het Basispakket, dus gebaseerd op de IOS of Android app, maar dan aangevuld met functionaliteit voor Ontvangst op order en Orderpicken. Ideaal als je klein wil beginnen, maar wel met de mogelijkheid om zonder drempels door te groeien naar het Premium of Enterprise pakket.

€450 / maand


+ Basis functies

Inclusief 5 smartphone licenties

Inclusief Module Orderpicken

Inclusief Module Inkooporders

Inclusief 4.000 SKU's

Inclusief 5.000 orderregels per maand

 

Start trial
€ 900 opstartkosten

Premium

Alles uit het Pluspakket aangevuld met professionele WMS functionaliteiten waaronder serienummers, lotnummers, THT, samengestelde producten, standaard inruim-, aanvul- en orderpick-strategieën, grote keuze uit standaard handterminalfuncties én standaard koppelingen.

€1025 / maand


+ Plus Features

Inclusief 1 dag extra consultancy voor optimalisatie

Inclusief Module Professional scanning + 10 handterminalfuncties

Inclusief 8.000 SKU's

Inclusief 10.000 orderregels per maand

Integreer middels Standaardintegraties Warehouse Online integreert standaard met Exact Online, AFAS, Shopware 6, Magento2 en WooCommerce.

Start trial
€ 2.900 opstartkosten

Enterprise

Alles uit het Premium pakket, dus professionele WMS functionaliteit, aangevuld met op maat ingerichte handterminal functionalitiet. Een WMS op maat dat voldoet aan al je wensen. Vraag een vrijblijvende offerte aan of boek een workshop om te brainstormen over de gewenste functionaliteit.

_ Custom


+ Premium pakket, op maat geconfigureerd

Compleet WMS

Handterminalfuncties op maat

Integraties op maat

Rapportages op maat

SLA op maat

Offerte aanvragen

Weet je niet waar je moet beginnen? 

Behoefte aan een compleet WMS, maar onvoldoende grip op wat er nodig is? In deze gratis workshop helpen we je dat te ontdekken.

MamaLoes
Allegion
Kleertjes.com
KUBUS Sports